Heei!

Vasy aici.

Astazi iti arat concret cum au slabit alte femei si cum poti slabi si ti daca urmezi Programul Fit & Flex Diet.

Cum ti se pare 1kg pe saptamana, 4 kg de grasime pura data jos intr-o luna?

Mult, putin? Acum depinde si care ese obiectivul tau.

Daca vrei sa scapi de 10 kg in 2 saptamani, clar eu nu pot face asta pentru tine, si iti doresc toate cele bune, sa incerci orice program care promite asta. ( Dar apoi sa nu te intorici si sa reiei minicursu meu).

Lasand gluma la o parte, eu sustin un stil de viata sanatos, in care iti cresti imunitatea, sanatatea, increderea in tine si dragostea pentru viata.

Stiu si eu tehnici de “fentare” a organismului in care pierzi 10 kg intr-o luna sau mai punti. Dar cu ce folos sa iti recomand asa ceva cand stiu ca e pentru un moment scurt.

De ce sa te mint cand iti spun in fata ca poti slabi sanatos, dar gradual, ca acele kg nu vor mai reveni si te invat sa te mentii, simplu si la obiect.

Sinceritatea este lucrul pe care ma bazez mai mult decat pe experienta sau rezultate.

De aceea iti arat rezultatele clare ci concise in urma programelor create de mine. Zeci de femei multumite.

Dar te las sa te convingi tu.

In fond au fost 2kg de grasime pura, procentaj, restul pana la 4 fiind retentia de apa data jos.
Programul pentru Simona, care a dat 16kg jos ( 20 pe cantar ) in peste 3 luni de la program, de la 84 la 64 care a reusit sa se mentina de la 67 de kg dupa mai bine de un an.
Insa povestea care pe mine m-a impresionat a fost al Anei Maria, care a avut rezultate nu doar ca foarte bine, ci si foarte vizibile.

Bineinteles ca pentru ea, principa este sanatatea, a ajuns sa  dea multe kg jos, insa intr-un timp indelungat, chiar daca a eliminat multa apa, a dat peste 14 cm din talie.

Lasand asta la o parte, motivatia pe care si-a gasit-o in program si ambitia ma face sa cred ca fac o treba buna.

Eu ti-as putea spune multe despre acest program, dar mai bine sa lasam persoanele care au colaborat cu mine si au avu rezultate mai mari sau mai mici sa vorbeasca.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *