Te salut!

Vasy aici, iar azi ti-am pregatit un articol superb despre cum sa alegi dieta potrivita pentru tine si in plus, dupa cum ti-am promis, cum sa iti calculezi caloriile de mentinere pentru a nu te mai ingrasa nici macar 1 gram.

Dupa cum am vorbit in articolul precedent, o dieta a devenit prost vehiculata referindu-se la o slabire rapida de scurta durata, care nu aduce asa multe beneficii dupa cum s-ar crede.

Am spus si repet, ca o dieta este foarte buna si bine gandita pentru persoanele care au probleme ( sau o boala ), nu este recomandata pentru persoanele sanatoase, care vor sa scape de cateva kg. Este multa reclama la mijloc si mult marketing, de aceea pare atat de frumos.

Partea frumoasa este ca avem rezultate rapide si frumoase pe exterior, dar partea negativa este ca pe interior doar fortam organismul, dam peste cap sitemul hormonal si bombardam organele cu ceea ce se numeste  restrictie alimentara sau nutritionala.

Dupa mine, o DIETA, sub forma pe care o sustin eu, ar trebui sa fie un complex de nutrienti hranitori ( din alimentatie ) care sa ne dea senzatia de satisfactie a unui corp sanatos. 

Tine mine faptul ca sanatatea este pe primul loc, iar kg in minus sunt ca un bonus care este datorat acestui fapt.

Bun, dar inainte de a iti spune ce dieta iti recomand, sau mai bine zis ce plan de alimentatie, vreau sa iti arat cum sa iti calculezi caloriile de mentinere ca sa nu te mai ingrasi niciodata.

Si nu as putea face-o mai bine decat printr-un video foarte explicativ.

Ceea ce ti-am expus mai sus prin acest video, este de fapt un extras al noului program pe care l-am pregatit in ultimele luni.

Acest concept, prin care vreau sa schimb viata mai multor persoane si pe care vreau sa le ajut, nu face decat sa combata tot ceea ce stiai tu despre dietele restrictive, transformandu-le intr-un stil de viata Moderat, care sa iti aduca satisfactia ca te poti bucura de ceea ce mananci in timp ce slabesti.

Ca si avantaje:

  • ai un intreg raport de nutrienti pe care ii consumi zilnic, din surse la indemana
  • te bucuri si de placerea de a manca dulce, dar tot sa slabesti
  • program scurt, usor de urmarit si de aplicat ( si un copil de 12 ani ar putea face asta).
  • nu impune restrictii alimentare, de timp, ore fixe, mese fixedaca urmezi principiile foarte bine fondate.
  • Flexibil, Moderat, usor de Urmat, Usor de parcurs si foarte la obiect.

Este singurul program de tip dieta in care am incredere si pe care il recomand, deoarece daca aplici principiile din module, te bucuri de e mananci in timp ce dai jos kilogramele istovitoare de pe burta, talie, picioare, brate si..suflet.

Este o perioada foarte buna pentru a te educa, de aceea iti ofer pagina in care poti citi mai multe despre  acest program: Programul Fit & Flex Diet – O dieta Reorientata

Click pentru a vedea programul

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *