joy, freedom, release

Odata cu lansarea programului m-am gandit ca e atat de bine structurat incat va acopera nevoia de a slabi sanatos, invatand sa mananci si ce iti doresti, fara sa te ingrasi, iar mai apoi sa te mentii.

Dar, pentru ca esti aici si ma urmaresti cu interes vreau sa iti aduc la cunostinta faptul ca iti voi mai oferi cateva bonusuri care sa justifice achizitionarea Programului Online Fit& Flex Diet.

Bonus 1:
 Exercitii video explicate pentru a scapa in primul rand de colaceii de grasime din jurul abdomenului, care parca nu mai pleaca, chiar daca ai tinut diete si ai slabit, colaceii tot acolo raman.

Exercitii pentru a elimina calorii si implicit grasimea din zonele ” greu de dat jos”, dar pentru a antrena si musculatura trenului inferior, a picioarelor, coapselor si feselor.

 

Daca in ultima vreme ai lucrat de acasa sau la casa, iti ofer si un set de exercitii, tot video, pe care sa le faci pentru a elimina durerile de spate.

Bonus 2: Pe langa acel bonus  sa mai primesti si 20 de Retete pentru A face Slabitul Mai Usor. ( declicioase, de dulce, si pentru cele 2 mese, dar si pentru a le lua ca si gustari.

Dar cel mai valoros bonus este ca voi intra Live, odata pe luna pentru a am asigura ca va mentineti motivatia si ambitia pentru a slabi sanatos si armonios.

Vom face grupe de cate 5 membri pentru ca munca in echipa va fi tot timpul rasplatita si ne putem vedea online prin intermediul grupului.

Pe langa tot ce ti-am explicat mai sus, iti voi oferi actualizari periodice ale programului, adica daca apare ceva nou, ceva ce eu testez si functioneaza, o sa postez imediat pe grup.

De ce sa amani sa investesti in sanatatea ta? De ce sa nu previi absolutul, o posibila boala cauzata de kg in plus, de ce sa nu iti ajuti familia?

Gandeste-te o clipa, daca ai avea o problema care te macina de mult timp si inveitabil trebuie sa treci printr-un tratament costisitor si care implica mult stres psihic si fizic, ai fi obligata sa urmezi acel posibil tratament.

Dar cand stii ca poti sa inveti sa previi orice problema de sanatate, iar cu banii economisiti sa mergi intr-o vacanta cu familia, sa te bucuri ca esti o persoana sanatoasa.

Dar, iti dau un exemplu clasic. Totul merge bine in viata ta, iar dintr-o data iti vine pofta sa mananci ceva crocant, ai probleme cu maselele, iar cand rontai ceva mai tare, iti crapa maseaua, ai nevoie de implant.

Sa zicem ca o sa coste undeva la 100 de euro. Este o problema pe care nu ai luat-o in calcul, dar durerea te macina, asa ca faci tot posibiul, iai din banii unei posibile vacante, pentru care economisesti de cateva luni si mergi sa iti rezolvi dantura. Inveitabilul s-a produs, iar durerea cauzata te face ca maine sa mergi sa rezolvi problema.

Gandeste-te daca ar fi cea mai serios legat de sanatatea ta si care te-ar costa de 10 ori mai mult, iar dupa asta nu vei mai fi aceeasi persoana.

Cum ai trece peste situatie?

Lasand situatiile impotetice de o parte, fara sa spunem ” de ce mi se intampla doar mie “, vreau sa iti dau cel mai concret bonus, acela al reducerii de 70% la program. Exact, acesta costa doar 67 lei.

2 lei pe zi, timp de o luna. O cafea pe zi, pentru un program care merita de cel putin 5 ori cat costa acum.

Mai ai doar 3 zile sa te gandesti la acest aspect.

https://bit.ly/programul-fit-flex
https://bit.ly/programul-fit-flex

Cu tine ma vand in Programul Fit & Flex Diet?

Te astept,
Cu drag, Vasy!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *