Vreau sa raspund la o intrebare pe care am primit-o de cateva ori, iar pentru cei care au pofte de dulce, este o super intrebare.

Deci fii pe faza, deoarece vei afla ceva socant.

Poti slabi daca mananci dulce! Exact.

Da, in acest e-mail iti spun cum poti manca dulce si sa slabesti.

Faptul ca tu mananci o ciocolata intreaga sau o jumatate de ciocolata sau doar 3 bucatele, nu inseamna ca te ingrasi a doua zi.

Ceea ce te ingrasa sunt de fapt caloriile in plus.

Si acum sa facem o scurta analogie.

Sa zicem ca daca mananci o ciocolata de 100 de gr zilnic ( nu este sanatos sa faci asta, deoarece contine o cantitate mare de zahar ), si 2 mese care in total insumeaza caloriile tale de mentinere, nu te vei ingrasa! Clar!

Dar, daca mananci si ciocolata, si alte dulciuri si mai mananci si o paine la masa si spui ca nu prea mananci asa, doar ciugulesti, ai surplus de 700 de calorii, in 10 zile vei avea 1kg de grasime in plus.


Este demonstrat prin studii faptul ca daca mananci mai mult decat corpul tau arde, la 7000 de calorii surplus, ai automat 1kg de grasime, pe langa asta acumulezi si apa si plus rezidul intestinal.. ajungi la mai mult.
Deci, da, poti manca dulce si sa slabesti, daca tii cont de numarul de calorii, despre care ti-am vorbit in video de mai sus.

Daca ai 2 mese ok, de care sa tii cont ca trebuie sa ai proteina la fiecare masa, poti manca si dulce, ca si gustare, sa slabesti sau sa te mentii.

Fara diete rapide, fara infometare, fara ore fixe.

Atentie, sa te incadrezi in calorii.

Despre asta am vorbit mai mult in Programul Fit & Flex Diet, care este acum la o reducere considerabila.

Detalii aici: https://bit.ly/programul-fit-flex

Ne vedem in program.

Cu sustinere,

Vasy Fitec.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *