Bunaa!
Vasy aici si ma bucur sa iti trimit si acest e-mail minunat.

Va multumesc tuturor pentru reactiile pozitive si mesajele dragute si pline de interes pe care le-am primit din partea voastra.

Sincer, nici nu ma asteptam sa fiti atat de interesate despre ceea ce voi posta in continuare, astfel ca acest lucru imi da energie sa va scriu si mai mult si mai consistent si mai la subiect.

Am vorbit in e-mailul precedent despre cum am ajuns eu sa fiu cine sunt astazi.

Foarte important, daca nu ai vazut mesajul trecut, te rog sa il vezi deoarece are legatura cu acesta, si nu vei intelege, daca nu il citesti si pe celalalt.

Intra aici pentru a-l vedea. https://vasy-fitec.ro/fara-diete-rapide-in-2020/

Ca o scurta recapitulare, am vorbit despre oportunitatea care se investe ca acum sa investim in sanatatea noastra si sa uitam de dietele rapide
– despre blocaje si ceea ce ne tine pe loc
– frici si dorinte, dar si cum putem trece peste ele si cum ajungem sa indeplinim dorintele.

Revenind la lectia de astazi, vreau sa iti prezint cateva exemple de persoane care au reusit sa aiba rezultate dupa metoda aplicata.

De ce tu nu ai putea?

Daca inca esti aici dupa ce ai urmarit minicursul pe care ti l-am oferit, daca ai urmarit si e-mailul de ieri inseamna ca esti interesata si te intereseaza ceea ce scriu pentru tine.

Poti pentru ca ai nevoi de tine, atat tu cat si cei dragi. Este o investitie in tine si in sanatatea ta, acest timp pe care il investesti.

Daca de exemplu te doare capul foarte tare, trebuie sa rezolvi acea nevoie si probabil iei o pastila, dar daca ai ramas fara, in urmatoarele minute mergi la farmacie si cumperi. Nu-i asa?

Nu ai timp? Asta este ce mai buna perioada in care poti absorbi intreaga strategie si intreaga lectie pe care ti-o ofer.

Lectia urmatoare din cele 3 va fi unul exemplar, deoarece vei primi intreaga metoda in 5 module explicata pas cu pas pe care le poti aplica de indata.

Esti incantata de rezultate si cum au reusit fetele de mai sus?

Nu uita ca aceasta este a doua lectie din 3 lectii pe care ti le ofer foarte bine structurate .

Ne vedem in e-mailul urmator, in care iti prezint pas cu pas toata metoda .

4 thoughts on “Cum sa ai rezultate notabile in slabit”

  1. Pingback: Fara Diete Rapide in 2020 - Vasy Fitec

  2. Pingback: Metoda Prezentata Pas cu Pas - Vasy Fitec

  3. Bună sunt Corina. Încep prin a spune ca deși am facut volei de performanță 8 ani și am avut mereu o viata activa, mereu am fost nemulțumita de felul în care arătăm. În urma cu 2 ani, am descoperit ca am o boala autoimuna cronica care îmi afectează sistemul osos și mult mai mult decât atât și alte organe. Am ținut regimul disociat și am slăbit 6 kg dar nu se vedea de niciun fel. Fac sport de cel puțin 4 ori pe săptămână. În plan alimentar încerc sa găsesc o balanta dar nu prea ma pricep. Pe partea asta clar am nevoie de ajutor. Sper ca ma poți ajuta și pe mine. Targetul meu este de a ajunge la 67kg de la 77. În acești 2 ani de la depistarea bolii din cauza medicamentelor am ajuns la o greutate de 85 kg. Cu greu am ajuns la 77 kg in prezent.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *