Joci si castigi..crypto

Salutari. Te joci des jocuri pe calculator sau cunosti pe cineva care o face? Afla ca exista un trend care capata teren din ce in ce mai mult in ultimii ani. 

 

Mai exact jocurile prin care poti castiga bani, intr-un mod diferit fata de modalitatile traditionale. 

 

Un mod prin care poti castiga bani, fara sa semnezi contracte, sa petreci inainte mii de ore in jocul respectiv pentru a fi as sau sa fii jucator profesionist. 

 

Da, se putea castiga bani din jocuri si pana acum, insa cu ajutorul blockchainului se vor putea face bani mult mai usor.

 

Ce este Play to earn? Ei bine, este un concept care presupune sa te joci si pe baza rezultatelor sa obtii niste criptomonede pe care le poti transforma in bani reali.

 

Axie Inifity este un exemplu de astfel de aplicatie. La un moment dat fiind chiar cea mai populara.

 

Presupunea colectarea si mintarea de NFT-uri sub forma unor animalute virtuale pe care le puteai pune sa se imperecheze si sa se bata.

 

Acest joc a fost conceput de compania vietnameza Sky Mavis. Numele „Axie” vine de la creaturile virtuale pe care jucatorii le colecteaza si le lupta intre ele in joc. 

 

Marele dezavantaj al acestui tip de joc? Trebuia sa faci o investitie initiala in acest joc pentru a te putea juca.  

 

Iar asta ii face pe multi sa se razgandeasca. 

 

O alta aplicatie de genul asta este WAM, prin care utilizatorii pot castiga criptomonede WAM si apoi sa le trasnforme in bani reali.

 

Pe aceasta se afla mini joculete care nu sunt complicat de inteles. 

 

Moneda functioneaza pe doua blockchainuri: MultiversX (Elrond) si Binance.

 

Si da, pana acum se puteau castiga bani din jocurile online. Insa trebuia si sa fii jucator profesionist pentru a castiga bani (salariu pe care l-ai avea la o echipa de Esports + bani castigati din performante). 

 

Asa ca tipul acesta de aplicatii a adus posibilitatea de a castiga bani in timp ce te joci la un nou nivel.

 

In majoritatea cazurilor de pana acum, trebuia sa faci multe demersuri pentru a putea castiga bani in felul acesta. Mai mult, genul acesta de aplicatii, in care trebuie sa faci sport, joci, etc pentru a castiga bani, vor fi din ce in ce mai cautate in viitor.

 

Vrei sa afli mai multe informatii despre criptomonede? Afla ca avem si un program de mentorat. Nu trebuie sa ai informatii despre trading, noi te putem lua de la zero si sa te ducem pana la nivelul de expert. 


 Acum poti intra la cursul gratuit de investitii in cryptomonede: https://startincrypto.ro