Ieri m-am intalint cu Pera Novacovici si Doru Pelivan.
Asa iti gasesti ambitia.

Vasy Fitec,
Antrenor de Slabit
by StrategiaFit

Ce legatura are asta cu slabitul?! Ei bine, are. Si iti spun Cum un mentor iti re/da motivatia si ambitia.

Acest mesaj nu se adreseaza la toata lumea, doar celor interesate cu adevarat de a depasi procesul de stagnare, motivatie, ambitie si incredere de sine.

Sincer, chiar daca acest subiect nu este chiar despre slabit, are legatura cu gasirea motivatiei si ambitiei in orice domeniu.

Poate te intebi ce ma motiveaza pe mine sa contiui dupa atat timp, desi sunt un tanar.

Relativ recent, am inteles faptul ca cei mai aporpiati prieteni ai tai iti influenteaza atat modul de gandire cat si faptul cum arati.

Daca nu stii cine sunt cei doi, ei bine o sa iti fac o scurta prezentare.

Pera Novacovici este cel mai cel psiholog din Romania ( fiind cel mai citit), de peste 14 ani. Acesta a scris un total 9 carti de psihologie, si a incheiat anul 2019 cu a 10 sa carte despre business.

Doru Pelivan
, este expert in marketing online si face asta de peste 7 ani de zile, avand si o agentie in acest sens, KiwiAgency.

Daca totusi te intrebi de ce citesti acest e-mail atat de interesant, plin de motivatie si ambitie.

Acesta este un Super mesaj!

Duminica, 8.12.2019, am petrecut peste 7 ore cu acesti doi oameni, unde daca am venit obosit, am plecat incarcat cu o energie pozitiva si plin de motivatie.


Pe mine acest lucru m-a facut sa imi dau seama ce greseli am facut si ce greseli fac in continuare.

Ii consider ca fiind doi metori, prieteni, care fara ajutorul lor nu as fi reusit sa ma dezvolt asa mult, cum continui sa o fac.

Mentorii iti ofera motivatia. De aceea, ma ofer sa iti fiu mentor atat tie personal, persoana minunata ce esti, cat si tuturor celor din grup care au nevoie de mine.

Principalele beneficii pe care le vei avea, daca vrei sa fii alaturi de mine, printre multe altele se numara:

* Cresterea Increderii de Sine. Fiind aproape de tine inca de la primul mesaj, ti-am oferit mai multe mesaje care alcatuiesc un minicurs gratuit pentru a te ajuta in procesul de slabire, mentinere si sanatate.

* Gasirea Motivatiei . Alaturi de mine primesti seturi de exercitii care nu necestia mai mult de 10 min. zilnic, dar care aduc portia aia de motivatie in viata ta

* Gasirea Ambitei. Care deseori este uitat de femeile care trec prin acest proces, spunand ca incep de maine, dar alaturi de mine, nu va fi deloc asa, deoarece ma voi ingriji.

* Trecerea peste Procesul de Stagnare si al Efectului de Yo-Yo. Cele mai intalnite probleme in acest proces de regasire de sine, pierdere de kilograme, deoarece se trece brusc de la un stil de viata la altul. Doar langa mine poti invata acest lucru, cum sa treci peste PLATOU SI YO-YO.

*Cum sa Slabesti Sanatos chiar Daca nu Ai Timp. Prin metodele folosite, Intermitent Fasting, 5PILONI esentiali, Pregatirea meselor si cantarirea acestora cu ajutorul formei mainii, vom slabi sanatos, chiar daca nu avem tipul necesar. 1h in bucatarie face cat 5 ore, daca nu ai fi stiut aceste lucruri.

Bine-nteles ca acestea sunt doar putinele beneficii pe care le primesti daca decizi ca eu sa fiu mentorul tau.

Si nu, nu trebuie sa faci nimic special pentru acest lucru. Nu eu te aleg, ci tu ma alegi pe mine.

Ce imi doresc de la tine?


Sa comunicam, sa imi expui ce probleme intampini tu, dandu-mi un mesaj sau mail.


P.S. In cazul in care nu stiai, am creat in Grup Absolut Gratuit, special pentru tine, unde suntem peste 700 de persoane, peste 99%, fiind femei.

Asa ca ce mai stai?! Incrie-te si tu azi, gatuit.
 
 
 
 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *