” TU UNDE ACUMULEZI GRASIME? ” TU IN CE PARTE A CORPULUI VREI SA SLABESTI? “

DACA VREI SA VEZI ADEVARUL, CITESTE TOT MATERIALUL.

SUNT SI EU INSCRIS IN CATEVA GRUPURI DE SLABIT, RECUNOSC, PENTRU A MA FACE CUNOSCUT IN RANDUL FEMEILOR CARE VOR O TRANSFORMARE REALA, PENTRU CA NU SUNT DE FOARTE MULT TIMP PE PIATA.

 
Bun, dar cand dau scroll pe facebook, in noutati, imi apar tot felul de femei care se recomanda, ca ele pot sa te ajute sa elimini grasimea dintr-un loc vizibil, cum ar fi abdomen, coapse, etc.
 

Imi vine sa rad si totodata sa ies de pe grup.

 
Fii atenta, ca iti spun adevarul si numai adevaru, in randurile urmatoare.
 
In primul rand, anatomic, fiziologic sau cum vrei sa ii spui, corpul omenesc, fie ca esti barbat sau femeie, are un genetic anume, mostenit de catre cineva din familie.
 
Acum, daca grasimea se aduna cel mai mult in jurul abdomenului, de exemplu, sau in jurul coapselor, acolo ai tu predispunerea grasimii pe organism, GENETIC. Iar asta nu o poti influenta.
 
Ok, ok, dar ce legatura are?
 
Anumite fete, carora nu le dau nume, folosesc tehnici miselesti de marketing ca sa te ajute sa scapi DOAR de grasimea din jurul, taliei, ca poate asta te intereseaza.
 
Nimic mai fals..
 
De ce?
 
Grasimea, sau surplusul caloric, care se transforma in celule adipoase ( grasime ), se predispune in TOT organsimul, culminand cu depunerea, in functie de gena, mai mult pe o parte a corpului, cel mai des pe abdomen.
 
Atunci cand slabesti, acela este ultimul loc din care pierzi grasime deoarece acolo se aduna cel mai mult la tine, cum spuneam, dupa genetic.
 
Si cum poti sa imi spui tu mie ca ma poti slabi doar din jurul abdomenulul, cand slabirea se face prin deficit caloric, din absolut tot corpul.
 

AM EU SI REZOLVAREA.. SAU ADEVARUL..

 
Marketing ieftin si de proasta calitate.
Acele domnite, le respect munca, dar nu fac decat sa va vanda, miseleste, emotional, anumite Produse Sau Pastile de slabit, care de multe ori nu va fac nici rau, dar nici bine.
 
Care, din experienta iti zic, nu costa sub cateva sute de lei tot pachetul.
 
Cumparam emotional, si eu fac asta cateodata, dar eu ma mint pe mine, ca nu tot timpul am nevoie de acel lucru.
 
Si cum tu cauti varianta usoara, alegi sa cumperi un pachet cu un nume pompos: Extra Detox, Slim Fit Maximum, Scapi de 20 de kg intr-o luna.
 
 
E la mintea cocosului ca nu poti scapa de 20 de kg de grasime intr-o luna, dupa ce 10 ani ai manacat doar ce a vrut sufletul tau, haotic.
 
Dar te minti sigura, pentru ca au un ambalaj frumos, iti arata 2-3 rezultate, si gata, cu 499 de lei, scapi de probleme ( te gandesiti ca dai 500 de lei pe niste produse care se termina in 2 luni, apoi iti mai recomanda continuarea produselor, care este tot cam atat si asa pana renunti).
 

Cand zici ca ai teminat, ca ai dat 20 de kg de grasime jos, adica ai eliminat foarte multa apa.

 
S-a produs o minune si nu te mai ingrasi 1 luna, 2 sau 3, apoi, cand corpul intra in stare de alerta, iti zic eu ce se intampla.
 
Acumuleaza, nu doar acele 20 de kg, in care retine apa, dar acumuleaza si grasime in plus pe langa cea avuta, pentru ca probabil, daca luai acele suplimente, nu mai mancai aporape deloc, sau mancai ca un pasarel micut.
 
MINICUNA DIN SPATELE SUPLIMENTELOR, PROMOVATE EXCESIV.
 
Mai intai esti intrebata daca vrei sa slabesti la burta ( de parca iti fac operatii si scot grasimea de acolo, sau suplimentele acelea de ultima generatie, stiu ele ca tu ai mai multa grasime pe abdoment, ca un robot ultra-performant) ..
 

Bani aruncati, sanatate si imunitate scazuta..

 
Atunci corpul este cel mai slabit si predispus la boli.
 
NU ZIC DE FAPTUL ca unele SUPLIMENTE nu isi fac treaba, e vorba de a inlocui suplimentele cu mancarea, ceea ce este excesiv!!
 
Fa diferenta dintre a iti hrani organismul si a manca pentru placere.
 
NU TE LASA MINTITA!

P.S: Nu incerc sa iti vand ceva si nici sa blamez toate suplimentele nutritive, ci doar inconstianta unor persoane care vand produse de slabit, doar pentru bani, care iti pun sanatatea in pericol si care sunt foarte costisitoare.
 
Te felicit ca ai citit tot materialul, inseamna ca iti pasa de tine.
 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *