Învață Cum poți Slăbi Sănătos, chiar dacă ai multe Kilograme și un Job Sedentar.

Îți prezint Metoda celor 5 Piloni, care te ajută să dai jos din Kg obositoare ,fără Efect de Reîngrășare., chiar dacă ai peste 30 de ani și nu ai timp de tine.

Ce Primești Când Te Inscrii pe E-mail?

Am atâtea să îți spun despre procesul de slăbire sănătoasă, fără reîngrășare pentru oameni normali

Astfel am alcătuit un Minicurs de 9 Lecții, prin care îți arăt, cum poți slăbi sănătos fără efect de reîngrășare.

Peste 4587 de femei au parcurs Minicursul, sute de rezultate vizibile, în timp record.

"Fie ca hrana să-ți fie medicament și medicamentul hrană" - Hipocrate -

Sunt Vasy Fițec, de mic am avut o luptă cu kilogramele, care aproape m-a adus la distrugerea sănatații.

Eu sunt Vasy, și prietenul meu cel mai bun din copilărie era zaharul.
Dar sunt conștient că dacă nu îmi dădeam seama că mă afectează, nu aș mai fi ajuns să ajut atâtea persoane.
Să piardă kg în plus, scape de pofta de dulce, devenind persoane mai sănătoase.

Dacă trăiești într-un mediu cu vicii și plăceri culinare, așa vei fi și tu: o persoana vicioasa și gurmandă.

Dacă ai prieteni care te descurajează, și care se hrănesc, cu negativitatea și miștourile pe care ți le fac. Sunt șanse mari să te complaci,dacă ești o persoană emotivă cum am fost eu și să riști să nu îți trăiești viața.

Asta credeam eu că e normal, că fiecare om e rău, iar tot ce puteam să fac era să mă supă. Să îndur, chiar să devin agresiv. Dar așa sunt oamenii concepuți.

Mi-am dat seama că nimeni nu poate produce o schimbare mai mare la tine, înafară de propria persoană și m-am apucat de investit în mine, îmi trebuia schimbarea.

Dacă unul dintre prietenii tăi sunt alimente precum : 2 litri de suc pe zi, chipsuri, crroisante, prajituri și înfulecatul pe ascuns. Când toți îți interzic dar nimeni nu-ți spune de ce și  cum să rezolvi, ai șansa să rămâi acolo. Ostil și fără apărare toata viața ta, pe principiul “Cine mă place, mă place și așa.”

Asta era normalitatea în care trăiam

Dupa 3-4 ani de mâncat prostii, m-au facut să realizez cu greu că trebuie să iau atitudine. Jignirile celor din jur, denumit deseori BROSCOI, problemele de sănătate, predispunerea la diabet încă de la vârsta de 14-15 ani, m-au facut să încep. Conștientizarea, da..

Efectiv nu am știut la ce să fiu atent, pentru că nu realizam. Emotiv fiind, lucrurile m-au afectat grav și atunci a fost momentul meu de trezire la realitate, spunându-mi: “va arat eu peste cativa ani“.

Culmea, am devenit Instructor de Fitness, cu un studiu aprofundat asupra nutriției, iar cei care râdeau de mine, au ajuns ulterior să îmi ceară să îi antrenez. Karma sau nu, atunci mi-am vindecat toate rănile interioare, iar acei câțiva ani de muncă, s-au dovedit a fi cu succes.

De la 15 ani,am cochetat cu procesul de Remodelare corporală, în special , eliminarea kilogramelor si menținerea corpului tonifiat pe întreaga viață.

Prima mea clientă a fost Simona S., o mămică de 26 de ani ( dar care parea mai bătrână) mamă a unei fetițe frumoase, recent mamă a unui băietel de cateva luni, care a adus odata cu nasterea lui, peste 20 de kg, de grasime.
Împreuna am reusit să slăbim peste 18 kg, și s-a mentinut așa.

De atunci dorința de a ajuta persoanele care au rămas cu kilogramele obositoare..

Persoanele care vor sa scape de 5-10kg, care doresc să se mențină și să se tonifieze, dar cel mai important, să se înțeleagă și să se aprecieze.

Acum, sunt aici să-ți spun și ție metodele care au funcționat. Să te învăț cum să dai kg jos – însă nu doar de pe corp, ci și de pe suflet și din minte.

Pe lângă Nutriție Și Sport, un rol important îl joaca Psihologia si Mindsetul, deoarece nu e un proces bazat pe o Dietă. Ci un proces de conștientizare și învățare.

Kilogramele nu se dau jos prin diete rapide, dar eu îți pot oferi Metoda clara si testata pentru a da jos kilogramele obositoare

Și dacă nimeni nu a reușit să te ajute, nu te lăsa descurajat. Alătură-te comunității și incepe procesul.