Diminueaza Pofta de dulce cate putin in fiecare zi, eliberand cateva kg.

Iti ofer 2 metode concrete prin care poti diminua pofta de dulce, prin 4 lectii importante.

Ce primesti concret in minicurs?

Te pot ajuta si pe tine.

Sunt Vasy Fițec, de mic am avut pofta necontrolata de dulce, care aproape m-a adus în prag de obezitate și distrugerea sănatatii.

Si..prietenul meu cel mai bun din copilărie era zaharul. Dar sunt conștient că dacă nu îmi dădeam seama că îmi face rau, nu aș mai fi ajuns să ajut atâtea femei să scape de pofta de dulce si kg în plus, devenind persoane mult mai sănătoase.

 

Dacă trăiești într-un mediu cu vicii și “placeri culinare”,  așa vei fi și tu: o persoana vicioasa si gurmanda.

Dacă ai prieteni care te descurajează, și care se hranesc, cu negativitatea și miștourile pe care ți le dedică, sunt șanse mari să te complaci, mai ales dacă ești o persoană emotivă cum am fost eu și să riști să nu îți trăiești viața.

Asta era normalitatea în care trăiam, 3-4 ani de mâncat prostii, m-au facut să realizez cu greu că trebuie să iau atitudine. Jignirile celor din jur, denumit deseori BROSCOI, problemele de sănătate, predispunerea la diabet încă de la vârsta de 14-15 ani, m-au facut să încep. Conștientizarea, da..

Efectiv nu am știut la ce să fiu atent, pentru că nu realizam. Emotiv fiind, lucrurile m-au afectat grav și atunci a fost momentul meu de trezire la realitate, spunându-mi: “va arat eu peste cativa ani“.

Culmea, am devenit Instructor de Fitness, cu un studiu aprofundat asupra nutriției, iar cei care râdeau de mine, au ajuns ulterior să îmi ceară să îi antrenez. Karma sau nu, atunci mi-am vindecat toate rănile interioare, iar acei câțiva ani de muncă, s-au dovedit a fi cu succes.

Prima mea clientă a fost Simona S., o mămică de 26 de ani ( dar care parea mai bătrână) mamă a unei fetițe frumoase, recent mamă a unui băietel de cateva luni, care a adus odata cu nasterea lui, peste 20 de kg, de grasime.
Împreuna am reusit să slăbim peste 18 kg, și s-a mentinut așa.

De atunci dorința de a ajuta femeile care au rămas cu kg după naștere, si vor sa scape de 5-10kg, care doresc să se mențină și să se tonifieze, dar cel mai important, să se înțeleagă și să se aprecieze.

Acum, sunt aici să-ți spun și ție metodele care au funcționat. Să te învăț cum să dai kg jos – însă nu doar de pe corp, ci și de pe suflet și din minte.

Pe lângă Nutriție Și Sport, un rol important îl joaca Psihologia si Mindsetul, deoarece nu e un proces bazat pe o Dietă, ci un proces de vindecare și învățare.

Diminueaza Pofta de dulce cate putin in fiecare zi.

Iti ofer 2 metode concrete prin care poti diminua pofta de dulce, prin 4 lectii importante.