POVESTI DE SUCCES!
vezi cum au reusit

71710921_734142380359417_1364060134078152704_n.jpg
WhatsApp Image 2019-04-01 at 17.46.33

Rezultatele pot sa difere de la individ, la individ, iar persoanele din imagine reprezinta omeni foarte muncitori, avand rezultate foarte bune, fiind considerati demni de respect.

"Tin sa ii multumesc lui Vasy pentru rezultatele pe care le-am avut si sunt constient ca fara Metodele lui bine puse la punct, nu as fi reusit niciodata"
Madu T.
Client
"Am incetat cu slabirile rapide. Pana nu am incercat metoda STRATEGIAFIT, nu am mai reusit sa slabesc. -18,5 kg in 9 luni (fara piele lasata ) Multumesc, Vasy, pentru sfaturi. Le-am pus in practica si am reusit sa depasesc pragu in care stagnam de mai bine de o luna. Cu rabdare, apar rezultatele. Multumesc, multumesc, multumesc!!!"
Anca
Client
"Simona:"La inceput am crezut ca nu voi putea, mi se parea dificil si greu de inteles. In numai cateva zile am inceput sa vad cum functioneaza, iar Vasy m-a ajutat enorm. Am avut aproape 80 de kg, la o inaltime de 160 cm, am ajuns la 64 de kg si continui sa slabesc treptat si dupa ce nu am mai colaborat cu el. Teama de vreo problema de sanatate, de o posibila boala, m-au facut sa imi schimb stilul de viata. Am invatat cum sa ma descurc singura, ce sa mananc. Recunosc ca la inceput eram asa de atenta incat imi cantaream fiecare aliment. Lucru pe care acum nu il mai fac deoarece am ramas cu informatiile. Ii multumesc mult lui Vasy ca a avut rabdare sa imi prezinte acest stil de viata si metodele pe care mi le-a zis. Nu am facut nimic exagerat, desi primele zile au fost grele ca nu stiam absolut nimic despre alimentatie"
Simona S.
Tracker
Daca si tu vrei o transformare ca cele din imagine, nu uita ca poti lua legatura cu mine pe Facebook Vasy Fitec, sau la sectiunea contact, ori pe e-mail: contact@vasy-fitec.ro
Vasy Fitec
Fitness&Nutrition Coach