Iti pot indeplini 3 dorinte

Ti-as putea ideplinia ceste dorinte,daca..

 

1. Ti-as putea spune cum sa fii mai sanatoasa tu si familia ta. 

2. Cum sa ai ganduri mai pozitive, dar sa fii si plina de energie. 

3. Sa arati bine, incat sa te placi atat tu cat si cei din jur.

Nici nu stii cat ma bucur ca te am alaturi! 

Inainte sa trecem la subiect, tin inca o data sa va multumesc pentru mesajele de multumire primite, conteaza mult, sper ca am raspuns destul de repede.

Iti voi lasa mai jos cateva dintre reactii. “multumesc pentru speranta”, “suflet bun”, “te-am ales pentru ca esti unul dintre cei care au reusit”,”tu esti bravo”, etc.


Ce pot sa le zic? Le multumesc din suflet. Imi doresc sa va ajut si mai mult.

 

Sunt niste raspunsuri pe care nu le-am cerut, pur si simplu ele au crezut in mine, au crezut ca merit.

Ti-as putea spune cum sa fii mai sanatoasa, daca asculti sfaturile despre cum sa iti faci meniurile acasa, in cateva minute, foarte gustoase si calculate.

Gandirea ti se v-a schimba si vei fi mai plina de energie in urma exercitiilor pe care ti le-am facut, special pentru tine, da pentru tine.

In urma strategiilor pe care ti le-am pregatit vei fi mai atragatoare, vei arata mai bine, incat sa te simti placuta de familia ta, de cei dragi dar in principal de tine!


Datorita acestul fapt.. am facut un super-curs.

Dupa cum stii deja am lansat metoda si ghidajul meu pe parcursul a 4 saptamani.

Ce se va intampla pe parcursul celor 4 saptamani?

Detalii importante despre Cursul On-line STRATEGIAFIT:

Ne vom intalni saptamanal intr-un live pe un grup secret ( doar eu si voi, cursantii ) unde va voi prezenta pe larg, cu flux de amananunt cum poti ajunge sa slabiti sanatos si sa va mentineti, chiar daca nu stii nimic despre alimentatie.

Garantat, in prima luna vei slabi un numar considerabil de kilograme ( 4-5-10, depinde), indiferent daca ai mai tinut sau nu dieta, daca esti in stadiul de platou, te-ai reingrasat (yo-yo) sau orice alt motiv.

Asta una dintre garantiile mele.

Am primit intrebari precum: Cat dureaza cursul? Cand incepe cursul? In ce zile sunt intalnirile ( webinariile )? Ce se intampla dupa 4 saptamani?

Cursul va incepe pe 20 noiembrie 2019 si va dura 4 saptamani, adica noi ne vom intalni saptamanal, MIERCUREA la orele 18:30 si vom discuta in jur de 2 ore despre procesul tau in slabire.

Bineinteles ca nu se termina totul dupa 4 saptamani, deoarece vei beneficia de ajutoul meu si dupa, dar in astea 4 video-uri vei putea sa imi adresezi intrebari live, pe grupul de Facebook.

Revenind la ceea ce am spus in titlu, cele mai grele intrebari, au fost daca se poate slabi peste 10 kilograme intr-o luna.

In tot acest timp, daca adun kilogramele perosanelor pe care le-am ajutat, ajung la cateva sute.

Sincer sa fiu, da. Multe dintre aceste kilograme vor fi date jos prin eliminarea retentiei de apa din organism, dar si datorita metodei pe care am pus-o la punct, vei putea reusi.

Bineinteles ca rezultatele difera de la o persoana la alta, de la un tip de metabolism la altul. Unele vor slabi 5 kg, altele 10-15.

Totul este posibil cu strategia potrivita.
Ca in exemplul de mai jos.

Nu in ultimul rand, o sa iti arat o transformare a unei fete ambitioase care mi-a dat zilele trecute mesaj si mi-a aratat ca a slabit peste 24 de kg.

Asa ambitie mai rar, chiar tin sa o felicit pe aceasta cale. Totul este posibil daca actionezi cum a facut ea, desi nu o cunosteam.

Cu toate astea s-a blocat si mi-a cerut sfatu.

Link-ul catre Cursul On-line STRATEGIAFIT.

http://bit.ly/vasy-fitec-curs

http://bit.ly/vasy-fitec-curs
  

transformari!

Te astept cu intrebari daca mai ai. Raspund foarte rapid pentru persoanele ca tinee!

Multumesc cu draga inima!
Vasy!