Eu sunt VASY FIȚEC și
vreau să te învăț cum să
slăbești minim 5kg, fără
să te mai îngrași


Slăbește ușor și sănătos.Ai prieteni interesați de slăbit? Dă-le un SHARE.

Ai auzit de cursa șobolanului?

Un șobolan ce aleargă pe o roată ce se învârte încontinuu, fără să ajungă vreodată undeva.

La un moment dat în viață, cei mai mulți dintre noi ajung să se simtă ca într-o cursă.

Incercam din rasputeri sa pierdem kilogramele in plus, iar daca nu reusim, ne complacem. Si aici incepe cursa fara final.

Ți-ai pierdut încrederea, dar ai incercat din nou. Ai zis că de data asta poate e mai bine. Alt program copiat de pe internet sau de pe la vreo prietenă, iar chin, iar frustrare, iar efectul YOYO. kilograme și mai multe după ce te-ai oprit

Astfel, ce iti ofer concret in uramtoarele 6 zile pentru a nu ajunge aici?

Înveți să preiei tu controlul asupra vieții tale, devenind tu creatoarea, nu victima circumstantelor sau a kilogramelor;
 
Cei 5 PILONI ca să dai jos primele 4kg garantat în prima lună;
 
 Îți vei găsi echilibrul interior care te va ajuta să faci față provocarilor cu calm, pentru a nu mai cădea pradă abandonului,
 
 Vei găsi un nou mod de a privi lumea si viata, vei gasi oameni ca tine, interesati de evolutia spirituală;

EU SUNT VASY FIȚEC..
IAR ACUM ITI VOI SPUNE CATEVA CUVINTE DESPRE MINE

Dacă trăiești într-un mediu cu vicii și “placeri culinare”,  așa vei fi și tu: o persoana vicioasa si gurmanda.

Dacă ai prieteni care te descurajează, și care se hranesc, cu negativitatea și miștourile pe care ți le dedică, sunt șanse mari să te complaci, mai ales dacă ești o persoană emotiva cum am fost eu și să riști să nu îți trăiești viața.

Asta credeam eu că e normal, că fiecare om e rău, iar tot ce puteam să fac era sp ma supăr și să îndur, chiar să devin agresiv. Dar așa sunt oamenii concepuți.

Mi-am dat seama că nimeni nu poate produce o schimbare mai mare la tine, înafară de propria persoana și m-am apucat de investit în mine, îmi trebuia schimbarea.

Dacă unul dintre prietenii tăi sunt jocurile pe calculator, ore întregi și alimente precum : 2 litri de suc pe zi, chipsuri, crroisante, prajituri și înfuleci pe ascuns, ca așa ajungi după o perioadă, când toți îți interzic dar nimeni nu-ți spune de ce și cum să faci asta, ai șansa să rămâi acolo, ostil și fără apărare toata viața ta, pe principiul Cine mă place, mă place și așa.

 

banner13-free-img.jpg

Asta era normalitatea în care trăiam, 3-4 ani de mâncat prostii, m-au facut să realizez cu greu că trebuie să iau atitudine. Jignirile celor din jur, denumit deseori BROSCOI, problemele de sănătate, predispunerea la diabet încă de la vârsta de 14-15 ani, m-au facut să încep. Conștientizarea, da..

Efectiv nu am știut la ce să fiu atent, pentru că nu realizam. Emotiv fiind, lucrurile m-au afectat grav și atunci a fost momentul meu de trezire la realitate, spunându-mi:”va arat eu peste cativa ani”.

Culmea, am devenit Instructor de Fitness, iar cei care râdeau de mine, au ajuns ulterior să îmi ceară să îi antrenez. Karma sau nu, atunci mi-am vindecat toate rănile interioare, iar acei câțiva ani de muncă, s-au dovedit a fi cu succes.

De la 15 ani, iar acum am 21, am studiat procesul de Remodelare corporala, în special diminuarea poftei de dulce continue, eliminarea kilogramelor si menținerea corpului tonifiat pe întreaga viață.

Prima mea clientă a fost Simona S., o mămică de 26 de ani ( dar care parea mai bătrână) mamă a unei fetițe frumoase, recent mamă a unui băietel de cateva luni, care a adus odata cu nasterea lui, peste 20 de kg, de grasime. Împreuna am reusit să slăbim peste 18 kg, și s-a mentinut așa.

De atunci dorința de a ajuta femeile cu pofta de dulce continuă si care au ramas cu kg dupa nastere, care doresc să se mențină și să se tonifieze, dar cel ami important, să se înteleaga și să se aprecieze pe ea.

Acum, sunt aici să-ți spun și ție metodele care au funcționat. Să te învăț cum să dai kg jos – însă nu doar de pe corp, ci și de pe suflet și din minte.

Pe lângă Nutriție Și Sport, un rol important îl joaca Psihologia si Mindsetul, deoarece nu e un proces bazat pe o Dietă, ci un proces de vindecare și învățare.

Vino alături de mine la Webinarii și descoperă cum să dai kg jos o dată pentru totdeauna, menținându-te așa toata viața!

Pare că nu ai făcut nimic, când de fapt tu ți-ai dat silința și ai încercat cu adevărat

Și când vezi că nu funcționează, ajungi să te întrebi dacă mai are rost să o iei de la capăt.

Înțeleg perfect prin ce treci, pentru că și eu am avut aceeași problemă. Mi-a luat mult timp să o rezolv și chiar mai mult să-i învăț și pe alții cum să treacă cu brio peste ea.

Vei ști să combini alimentele pentru mese gustoase,care să-ți placă la nebunie încât să nu îți fie foame

O să îți povestesc prin ce au trecut alte femei ca tine, să nu faci greșelile lor, cat și percepția lor despre acest proces

Cum să te trezești mai plină de energie și să te bucuri de viață

Te menții fără să te îngrași, mâncând ce îți place

LA FINALUL CURSULUI GRATUIT VEI STI CUM:

Contact

Daca ai intrebari sau ai nevoie de informatii pe care nu le-ai gasit pe aceasta pagina, te invitam sa ne contactezi, o sa te ajutam cu mare placere.