Află cum îți poți tonifia corpul și să elimini câteva kilograme, astfel încât să ai un abdomen plat.

Îți prezint metodele testate prin care poți slabi 2-3kg și să pui masă musculara pentru un corp bine proporționat pe baza celor 5 piloni esențiali.

Ce Primești Când Te Inscrii pe E-mail?

Am atâtea să îți spun despre procesul Tonifiere Musculară, încât mi-ar lua ore bune în care să îți vorbesc despre asta. 
De aceea am decis să alcătuiesc un Minicurs de 6 Lecții, prin care îți arăt pas cu pas, ce presupune tonifiere musculară, în timp ce elimini câteva kg.

Procesul de tonifiere musculară nu se face peste noapte, dar nu este imposibil de realizat.

"Fie ca hrana să-ți fie medicament și medicamentul hrană" - Hipocrate -

Sunt Vasy Fițec, și de mic mi-am dorit să am abdomenul vizibil, acesta fiind principalul motiv pentru care am început.

Eu sunt Vasy, și prietenul meu cel mai bun din copilărie era zaharul. Dar sunt conștient că dacă nu îmi dădeam seama că îmi face rau, nu aș mai fi ajuns să ajut atâtea persoane să își remodeleze corpul, și să fie un stimul pentru mine, ca să încep.

Dacă trăiești într-un mediu cu vicii și "placeri culinare",  așa vei fi și tu: o persoana vicioasa si gurmanda.

Dacă ai prieteni care te descurajează, și care se hranesc, cu negativitatea și miștourile pe care ți le dedică, sunt șanse mari să te complaci, mai ales dacă ești o persoană emotivă cum am fost eu și să riști să nu îți trăiești viața.

Asta credeam eu că e normal, că fiecare om e rău, iar tot ce puteam să fac era să mă supăr și să îndur, chiar să devin agresiv. Dar așa sunt oamenii concepuți.

Mi-am dat seama că nimeni nu poate produce o schimbare mai mare la tine, în afară de propria persoană și m-am apucat de investit în mine, îmi trebuia schimbarea.

Dacă unul dintre prietenii tăi sunt jocurile pe calculator, ore întregi și alimente precum : 2 litri de suc pe zi, chipsuri, crroisante, prajituri și înfuleci pe ascuns, ca așa ajungi după o perioadă, când toți îți interzic dar nimeni nu-ți spune de ce și cum să faci asta, ai șansa să rămâi acolo, ostil și fără apărare toata viața ta, pe principiul “Cine mă place, mă place și așa.”

Asta era normalitatea în care trăiam, 3-4 ani de mâncat prostii, m-au facut să realizez cu greu că trebuie să iau atitudine. Jignirile celor din jur, denumit deseori BROSCOI, problemele de sănătate, predispunerea la diabet încă de la vârsta de 14-15 ani, m-au facut să încep. Conștientizarea, da..

Efectiv nu am știut la ce să fiu atent, pentru că nu realizam. Emotiv fiind, lucrurile m-au afectat grav și atunci a fost momentul meu de trezire la realitate, spunându-mi: “va arat eu peste cativa ani“.

Culmea, am devenit Instructor de Fitness, cu un studiu aprofundat asupra nutriției, iar cei care râdeau de mine, au ajuns ulterior să îmi ceară să îi antrenez. Karma sau nu, atunci mi-am vindecat toate rănile interioare, iar acei câțiva ani de muncă, s-au dovedit a fi cu succes.

De la 15 ani, am studiat procesul de Remodelare corporală, în special diminuarea poftei de dulce continue, eliminarea kilogramelor si menținerea corpului tonifiat pe întreaga viață.

Prima mea clientă a fost Simona S., o mămică de 26 de ani ( dar care parea mai bătrână) mamă a unei fetițe frumoase, recent mamă a unui băietel de cateva luni, care a adus odata cu nasterea lui, peste 20 de kg, de grasime.
Împreuna am reusit să slăbim peste 18 kg, și s-a mentinut așa.

De atunci dorința de a ajuta femeile care au rămas cu kg după naștere, si vor sa scape de 5-10kg, care doresc să se mențină și să se tonifieze, dar cel mai important, să se înțeleagă și să se aprecieze.

Acum, sunt aici să-ți spun și ție metodele care au funcționat. Să te învăț să te tonifiezi.

Pe lângă Nutriție Și Sport, un rol important îl joaca Psihologia si Mindsetul, deoarece nu e un proces bazat pe o Dietă, ci un proces de învățare.

Hai să începem tonifierea musculară și să-ți vedem abdomenul la treabă.

Și dacă nimeni nu a reușit să te ajute, nu te lăsa descurajată. Alătură-te comunității.