Îți prezint cum poți slăbi fără restricții, până la 3 kilograme lunar, pentru a îmbrăca hainele dorite, prin intermediul celor 5 piloni esențiali.

countdownmail.com

Ai prieteni care au nevoie de informații despre slăbire? Recomandă-le Webinarul Gratuit!

Descoperă ce beneficii aduce mâncatul fără "Restricții Titanice", accelerand procesul de slabire.

Înscrie-te la webinar și învață un sistem prin care poți slăbi, fără să te mai îngrași, cu menținere de lungă durată, cu ajutorul celor 5 Piloni

Dacă trăiești într-un mediu cu vicii și „placeri culinare”,  așa vei fi și tu: o persoana vicioasa si gurmanda.

Dacă ai prieteni care te descurajează, și care se hranesc, cu negativitatea și miștourile pe care ți le dedică, sunt șanse mari să te complaci, mai ales dacă ești o persoană emotivă cum am fost eu și să riști să nu îți trăiești viața.

Asta credeam eu că e normal, că fiecare om e rău, iar tot ce puteam să fac era să mă supăr și să îndur, chiar să devin agresiv. Dar așa sunt oamenii concepuți.

Mi-am dat seama că nimeni nu poate produce o schimbare mai mare la tine, înafară de propria persoană și m-am apucat de investit în mine, îmi trebuia schimbarea.

Dacă unul dintre prietenii tăi sunt jocurile pe calculator, ore întregi și alimente precum : 2 litri de suc pe zi, chipsuri, croissante, prajituri și înfuleci pe ascuns, ca așa ajungi după o perioadă, când toți îți interzic dar nimeni nu-ți spune de ce și cum să faci asta, ai șansa să rămâi acolo, ostil și fără apărare toata viața ta, pe principiul „Cine mă place, mă place și așa.”

Asta era normalitatea în care trăiam, 3-4 ani de mâncat prostii, m-au facut să realizez cu greu că trebuie să iau atitudine. Jignirile celor din jur, denumit deseori BROSCOI, problemele de sănătate, predispunerea la diabet încă de la vârsta de 14-15 ani, m-au facut să încep. Conștientizarea, da..

Efectiv nu am știut la ce să fiu atent, pentru că nu realizam. Emotiv fiind, lucrurile m-au afectat grav și atunci a fost momentul meu de trezire la realitate, spunându-mi: „va arat eu peste cativa ani„.

Culmea, am devenit Instructor de Fitness, cu un studiu aprofundat asupra nutriției, iar cei care râdeau de mine, au ajuns ulterior să îmi ceară să îi antrenez. Karma sau nu, atunci mi-am vindecat toate rănile interioare, iar acei câțiva ani de muncă, s-au dovedit a fi cu succes.

De la 15 ani,am studiat procesul de Remodelare corporală, în special diminuarea țesutului adipos si al poftei de dulce continue si menținerea corpului tonifiat pe întreaga viață.

Prima mea clientă a fost Simona S., o mămică de 26 de ani mamă a unei fetițe frumoase, recent mamă a unui băietel de cateva luni, care a adus odata cu nasterea lui, peste 20 de kg, de grasime. Împreuna am reusit să slăbim peste 18 kg, și s-a mentinut așa.

De atunci am dorința de a ajuta femeile cu care au rămas cu kg după naștere, care doresc să se mențină și să se tonifieze, dar cel mai important, să se înțeleagă și să se aprecieze.

Acum, sunt aici să-ți spun și ție metodele care au funcționat. Să te învăț cum să dai kg jos – însă nu doar de pe corp, ci și de pe suflet și din minte.

Pe lângă Nutriție Și Sport, un rol important îl joaca Psihologia si Mindsetul, deoarece nu e un proces bazat pe o Dietă, ci un proces de vindecare și învățare.

Vino alături de mine la Webinar și descoperă cum să dai kg jos o dată pentru totdeauna, menținându-te așa toata viața.

Participă la webinar! Este 100% gratuit dar este nevoie să te înscrii.